top of page
Wie we zijn

Na een carrière bij respectievelijk KLM en General Motors vonden wij - Jacqueline en Hein - het in 2007 hoog tijd om onze bakens te verzetten. Wij logeerden bij toeval op dit domein, werden op slag verliefd en de rest laat zich raden.

Sindsdien is het Domaine de St. Pierre onze thuishaven - en dat van onze honden, katten en paarden. We hebben eerst de gîtes grondig opgeknapt en ingericht naar de eisen van deze tijd. De gebouwen op ons terrein dateren uit het begin van de 19e eeuw, waarbij in de loop van de tijd de nodige aanpassingen en uitbreidingen zijn doorgevoerd. Deze gebouwen - het maison de vigneron (het oorspronkelijke huis van de wijnboer) en het maison de regisseur (de man die de leiding over de knechten in de wijngaard heeft) - hebben we getransformeerd tot vijf gîtes. Het oorspronkelijke karakter is daarbij zo veel mogelijk behouden, maar uiteraard voorzien van alle hedendaags comfort. Dat geldt niet alleen voor de bedden en het huishoudelijke apparatuur, maar ook voor zaken als wifi en draadloos internet. Er is overigens voldoende ruimte om nog veel meer gasten te ontvangen, maar we hebben er bewust voor gekozen om het kleinschalig te houden. Dat vinden wij het prettigst en onze gasten ook!

Nu zijn we vooral bezig met het onderhoud en het verzinnen van nieuwe mogelijkheden. Want een domein als dit - zo midden tussen de wijngaarden, met al die rust en volop zon - is nooit af. En dat vinden we precies het aantrekkelijke ervan.

Jacqueline Rutte & Hein Hamel

Lucera
Puck
Salsa a.k.a. Bianca
Diego
bottom of page